Engelse Backlinks Kopen

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Backlinks Kopen - Links Met Hoge Da En Pa Waarde Kopen

Hoe meer Google de website waardeert die naar jouw website verwijst, hoe meer waarde Google ook hecht aan de links waarnaar zo’n website verwijst. Websites met een hoge positie in Google Het kan best lastig zijn om een gerenommeerde website naar die van jou te laten verwijzen. Maar ook andere websites met een hoge positie in Google zijn uitstekende kandidaten om goede backlinks te creëren.

Hierdoor vindt Google het alleen maar geloofwaardiger dat jouw website ook een hoge positie verdient, als deze websites naar die van jou verwijzen. Probeer daarom om een backlink te krijgen op websites die een hoge positie in Google hebben. Hoeveel backlinks heb ik nodig?. Websites die relevant zijn voor jouw website Daarnaast is een backlink echt goed, wanneer er een hoge relevantie is tussen de twee websites.

Het beste kun je op zulke websites backlinks proberen te krijgen. Eerder legden we al in een artikel uit hoe je goede backlinks kunt krijgen - Linkbuilding uitbesteden. We lichten het nog even kort toe in dit artikel. Het krijgen van goede backlinks noemen we ook wel linkbuilding. Er zijn een aantal simpele manieren die je kunt toepassen om new backlinks te krijgen.Wanneer je dit doet, vergroot je de kans dat andere mensen vanuit zichzelf al naar jouw website verwijzen. Op sommige websites is het mogelijk om zelf de inhoud te bewerken. Op deze websites kun je dus een verwijzing naar jouw website plaatsen. Toch is dit niet altijd de beste manier om backlinks te krijgen.

Daardoor staan ze ook niet hoog aangeschreven bij Google - Backlinks kopen. Door het plaatsen/kopen van een verwijzing op zo’n website naar die van jou, leg je letterlijk een link tussen beide websites. Hierdoor kan Google jouw website ook minder goed gaan waarderen. In dat geval werkt het plaatsen van een backlink dus averechts.

Toch is de handeling zelf vrij eenvoudig, waardoor het altijd het proberen waard is. Zoek vooral contact met webmasters met websites die aan de volgende punten voldoen: De website gaat over hetzelfde onderwerp als jouw website; De website heeft een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Waarschijnlijk werkt een webmaster in eerste instantie niet mee (De beste backlinks kopen voor de Laagste Prijs).

Linkbuilding Tips - Backlinks Kopen

Vooral wanneer je zelf ontzettend goede content op jouw website publiceert, kan een webmaster wel de meerwaarde van een verwijzing op zijn website inzien. Nu je weet wat goede backlinks zijn, wil je natuurlijk alleen maar de allerbeste backlinks naar jouw website toe genereren. De beste backlinks zijn eigenlijk verwijzingen die er samen voor zorgen dat je een linkprofiel hebt dat voor Google natuurlijk oogt (Wat zijn backlinks, hoe werkt het en hoe kom je er aan?).

Google straft websites waarvan de zoekmachine opmerkt dat ze doelgericht aan linkbuilding doen. Lees hier een artikel dat gaat over de 17 meest gemaakte linkbuilding blunders. Er zijn een aantal manieren waarop je een linkprofiel kunt opbouwen dat er natuurlijk uitziet. We lichten ze graag toe. Laat niet alleen grote websites naar die van jou verwijzen Genereer niet alleen op grote websites backlinks, maar ook op middelgrote en kleinere websites.

Er zijn twee soorten backlinks: follow links en nofollow links. Follow links zijn verwijzingen die meetellen voor de ranking van Google in de resultaten van de zoekmachine. Nofollow links zijn verwijzingen die hier niet voor meetellen. Een website-eigenaar bepaalt zelf of hij een link follow of nofollow laat zijn. Een nofollow link lijkt in eerste instantie geen toegevoegde waarde te hebben, maar dat heeft het wel degelijk.

Varieer met anchorteksten Een anchortekst is het stukje tekst waarachter het hyperlinkje naar jouw website toe wordt geplaatst. Wanneer alle anchorteksten hetzelfde zijn, komt dit op Google ontzettend ongeloofwaardig over. Het is voor Google een teken dat je weleens doelbewust aan linkbuilding zou kunnen doen. Om te voorkomen dat je bij Google door de mand valt, is het belangrijk om diverse anchorteksten te gebruiken.Wanneer je merkt dat een bepaalde anchortekst vaak wordt gebruikt, kun je een paar van die websites een andere suggestie voor de anchortekst toesturen. Je kunt verschillende anchorteksten verzinnen door bijvoorbeeld de volgorde van woorden in de tekst te veranderen. Maar je kunt ook synoniemen gebruiken, de ene keer de website URL als anchortekst nemen en een andere keer juist de bedrijfsnaam enzovoorts.

Of jouw website new backlinks heeft, kun je met onze gratis backlinks checker controleren. Het is belangrijk om regelmatig te controleren op new backlinks. Hierdoor kun je in de gaten houden of er geen bad neighborhood websites naar die van jou verwijzen en of de websites waarop de new backlinks staan, wel relevant genoeg zijn voor jouw website.

Backlinks Kopen Strategie

Maar ook als je een webshop hebt, is het belangrijk om backlinks te genereren. Goede backlinks hebben voor webshops namelijk dezelfde effecten als voor websites: jouw webshop kan erdoor hoger in Google komen te staan. Wat zijn backlinks, hoe werkt het en hoe kom je er aan?. Dit zorgt natuurlijk voor meer bezoekers, waardoor de kans op meer omzet ook groter wordt.

Niet alleen voor een hogere positie in Google, maar ook om meer klanten aan te trekken, is het een goed idee om backlinks te genereren voor je webshop (Plaats goede content). Wil jij backlinks genereren voor jouw webshop? Ook in dat geval zijn de beste backlinks verwijzingen die samen ervoor zorgen dat het linkprofiel van jouw website er natuurlijk uitziet.

De beste backlinks zijn links die er samen voor zorgen dat Google niet kan zien dat jij doelbewust aan het linkbuilden bent (Hoe krijg je een natuurlijk ogend linkprofiel?). Het is belangrijk om regelmatig in de gaten te houden of je new backlinks hebt. Hierdoor houd je inzichtelijk of new backlinks van goede en betrouwbare websites afkomen en kun je indien nodig actie ondernemen.

E-A-T: misschien heb je er weleens van gehoord, of misschien zegt het je helemaal niks. In beide gevallen is deze blog interessant voor je als je graag meer verkeer via Google wilt trekken: we leggen je uit wat E-A-T is en geven we je praktische, E-A-T-waardige tips voor SEO, zodat je website (nog meer) vriendjes wordt met Google 😊 Wat is Google E-A-T? E-A-T is een principe van Google en de afkorting staat voor Expertise, Authoritativeness en Trustworthiness (Backlinks kopen, waar moet je op letten?).Om uit te leggen hoe dat principe dan precies een rol speelt voor jouw website, beginnen we even helemaal bij het begin en leggen we je de zienswijze van Google in een notendopje uit. Google is er als zoekmachine steeds op uit om jou als zoeker zo goed mogelijk van dienst te zijn (Zijn backlinks nog steeds relevant).

Om te garanderen dat je altijd de beste zoekresultaten bovenaan krijgt, gebruikt Google een ingewikkeld algoritme. Dat algoritme is geheim (@Google, als jullie dit lezen: wij doen niet aan doorvertellen hoor!) en wordt continu verbeterd, maar we kennen wel veel belangrijke onderdelen van het algoritme, oftewel: belangrijke ranking factors (Hoeveel backlinks heb ik nodig?). Dit is waar het interessant wordt: in de verbetering van het algoritme spelen onder andere Human Evaluators of Search Quality Raters een rol.

10 Tips Voor Linkbuilding

Expertise is niet op ieder gebied even belangrijk. Kijk maar naar deze twee situaties: Als je op zoek bent naar verschillende manieren waarop je een bepaalde kleur kunt combineren in je outfit, kan een blog van je favoriete blogger van wie de stijl je aanspreekt voor jou doorslaggevend zijn. Die blogger hoeft dan niet per se de modeacademie te hebben doorlopen, 4 kledingcollecties per jaar te ontwerpen en front-row te zitten bij de New York Fashion Week.

Een goede graadmeter voor autoriteit binnen je vakgebied is bijvoorbeeld een backlink van een website die een autoriteit is binnen je branche of het feit dat je genoemd wordt door zo’n autoriteit. Ook zonder link naar je website is een positieve mention een goede indicatie voor de Quality Raters van Google dat je autoriteit hebt, hoewel voor SEO de waarde van een backlink groter is - Wat is een goede verdeling van een backlinkprofiel?.

Voorbeelden van Google E-A-T Hoe Google E-A-T er in de praktijk uitziet? Bijvoorbeeld zo: Een nieuwsartikel wordt beoordeeld op journalistieke professionaliteit: de gegeven informatie moet waar zijn en moet op zo’n manier gepresenteerd zijn dat je als lezer het onderwerp begrijpt en daarbij geen bepaalde zienswijze ‘opgedrongen krijgt’. Gerenommeerde nieuwsbronnen hebben vaak duidelijke richtlijnen voor hun verslaggevers om de accuraatheid, kwaliteit en objectiviteit van hun content te waarborgen.

Websites en artikelen die gaan over wetenschappelijke onderwerpen moeten gepubliceerd worden door mensen met een bewezen wetenschappelijke expertise. De zaken die in het artikel aan bod komen, moeten overeenkomen met de wetenschappelijke consensus die heerst over het onderwerp - Backlinks kopen, is dat wel verstandig?. Geeft een website of online artikel financieel, juridisch of fiscaal advies, dan moet dit advies een betrouwbare bron hebben.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Vacature Beveiliging

Published Sep 17, 22
10 min read

Keurmerk Beveiliging

Published Sep 09, 22
10 min read

Vip Beveiliging

Published Sep 08, 22
9 min read